SOS Blok

LOKO helpt je de examens overleven tijdens SOS Blok! Vanaf 9 januari schijnen we een beetje licht in deze duistere periode van hard labeur. 

  • In de bibliotheek: gratis cursusblokken, frisbees, postkaartjes en memoblokjes.
  • Bij jou op kot: aanvraagjes! Schakel ons in op 23, 24 en 25 januari voor een dringende peptalk, je stapel afwas, het halen van een broodje, …
  • Op LOKO: gratis massage op 19 januari en 24 januari
  • En binnenkort nog veel meer!
  • Beluister het SOS Bloklied

Vraag het aan

Tijdens de verzoekjesdagen kan je ons alles vragen.

Peptalk nodig? Of gewoon een broodje van om de hoek? Misschien toch eerst een nieuwe deo uit de supermarkt? Of kijk je vooral op tegen die steeds verder groeiende stapel afwas? Vraag het maar aan onze vrijwilligers op 23, 24 en 25 januari.

 

We komen naar je toe

En we brengen cadeautjes mee! Cursusblokken en memoblokjes om je te helpen studeren, maar ook frisbees voor de even belangrijke rustpauzes en postkaartjes om naar je vrienden te sturen.

We delen de goodies uit in bibliotheken en veelbezochte plaatsen voor studenten in Leuven. Bekijk hieronder het programma.

Macbook niet inbegrepen in aanbod.

Planning

9 januari: cursusblokken in bib: Agora, Bibliotheek Sociale Wetenschappen, Bibliotheek Psychologische en pedaogische wetenschappen, Letterenbibliotheek, Centrale bibliotheek


16 januari: post-its in: Ebib, Bibliotheek Sociale Wetenschappen, Bibliotheek Psychologische en pedaogische wetenschappen, Bibliotheek Wijsbegeerte, Rechtenbibliotheek
16 januari: postkaartjes in:Agora, Bibliotheek Sociale Wetenschappen, Bibliotheek Psychologische en pedaogische wetenschappen, Letterenbibliotheek, Centrale bibliotheek

19 januari: post-its en postkaartjes in CBA en Bibliotheek gasthuisberg
19 januari: post-its, cursusblokken en postkaartjes bij Alma 2

20 januari: pantoffels in CBA en Bibliotheek Wijsbegeerte

vanaf 20 januari: Frisbees: in Agora, Centrale bibliotheek, Bibliotheek Wijsbegeerte, Rechtenbibliotheek, CBA, Bibliotheek gasthuisberg

vanaf 24 januari: Flesjes water van SPA in de Rechtenbib

24 januari: Appels in Agora en CBA (met dank aan de dienst duurzaamheid KU Leuven en de groetentas) 

vanaf 24 januari: Blisters met snoepjes in de CBA, Bibliotheek Gasthuisberg, Ebib, Letterenbib, Rechtenbib en Bibliotheek Psychologische en pedaogische wetenschappen (met dank aan Center for Clinical Pharmacology van de KU Leuven) 

 

SOS Bloklied

Heel veel Leuvense studenten zijn nu superhard aan het studeren, en het zou fijn zijn als de professoren iets terug deden. Daarom hebben we een nieuw SOS Bloklied gemaakt, waarin professoren zich inleven in de leefwereld van de student.


Pantoffels voor helden

Een echte studieheld verdient de ondersteuning die hij nodig heeft. Ondersteuning zoals warme, comfortabele pantoffels, bijvoorbeeld.

Daarom delen we onze unieke, kwaliteitsvolle en gerieflijke pantoffels gratis uit op 18 januari, in de bibliotheken van Wijsbegeerte en Arenberg.

Sharing is caring

En daarom hebben al heel wat Leuvenaars beloofd dat ze hun overschotjes wel willen doneren aan een student in nood.

Lieve Leuvenaar, heb je teveel gekookt? Arme student, heb je geen tijd gehad om eten te maken? Ontmoet elkaar in onze Facebookgroep Food Sharing Leuven.

Relax

Gespannen schouders van de stress? Pijn in je onderrug van te lang stil te zitten? Carpal tunnelsyndroom door teveel te schrijven?

Tijd voor een heerlijk ontspannende en verkwikkende massage. Onze professionele masseur staat voor jullie klaar op 19 en 24 januari.

De massages gaan door te 's-Meiersstraat 5, in een aparte ruimte.

Schrijf je gratis in