Kom uit je kot

Een organisatie zoals LOKO draait bijna volledig op vrijwilligers. Dat zijn studenten die een probleem zien en dat willen veranderen, studenten die activiteiten willen organiseren voor een breed publiek, maar ook studenten die nieuwe dingen willen leren, ervaringen opdoen en mensen leren kennen.

Kom uit je kot en ontdek LOKO.

 

Vrijwilligersavonden

Interesse om vrijwilliger te worden bij LOKO? Of gewoon nieuwsgierig over hoe het er hier achter de schermen aan toe gaat?

We organiseren op woensdag 22 maart, woensdag 26 april en donderdag 27 april vrijwilligersavonden voor alle geïnteresseerden.

In deze sessies leggen we uit wat LOKO doet, wat jij bij LOKO zou kunnen doen, en hoe alles in zijn werk gaat. We geven een overzicht van alle beschikbare functies, en je kan een praatje maken met de persoon die deze functie momenteel uitoefent.

De sessies vinden plaats in het Maria Theresiacollege, lokaal MTC 00.16. We spreken af om 19:00. Nadien nodigen we je uit voor een kleine receptie om gezellig even na te praten.

De infosessies zijn uiteraard volledig vrijblijvend. Je kiest volledig zelf of en, zo ja, welk engagement je opneemt.

Wat kan je allemaal doen bij LOKO?

Bij LOKO kan je heel wat kanten uit. Als vrijwilliger of als stafmedewerker. Als bestuurder, mandataris, projectverantwoordelijke of -medewerker. Voor ieder wat wils, met verschillende uitdagingen, tijdsbestedingen en interessegebieden.

Ontdek alle mogelijkheden op deze pagina.

Een jaar bij LOKO in beeld