Of dacht je dat de survival niet zeker even episch ging zijn als de 24 urenloop?

7 redenen waarom je echt moet meedoen aan de survival of the student


© foto: KU Leuven Nieuws
 

1.  Het is echt goedkoop

Voor slechts €10 kan je meedoen aan de survival! Voor deze prijs krijg je een flesje water, een energiedrankje, een koekje, een t-shirt, vestiaire en uiteraard een supercoole survivalrun met minstens 20 obstakels! En achteraf wordt er nog een hele hoop randanimatie voorzien. Say what? Zo goedkoop vind je het nergens anders!

NB: ook niet-studenten kunnen meelopen, zij betalen echter €16 hiervoor.

2.  Je hoeft geen topconditie te hebben

Altijd al met veel goesting willen meedoen aan een survivalrun, maar de foto’s van breed gespierde, bebaarde mannen schrikken je af? Ons ook hoor! Maar bij onze survival kan echt iedereen meedoen. Iedereen mag lopen op z’n eigen tempo en we beloven je dat niemand je scheef zal bekijken als een obstakel gewoon echt niet lukt. It’s all about the fun and pushing your own boundaries!

3.  Je ontdekt het Arenbergpark op een hele andere manier

Stadscampusstudent? Dit is dé kans om de ring eens over te steken en het befaamde Arenbergpark te ontdekken. Maar ook als het park tot jouw dagelijkse fietsroute hoort kan je het park ontdekken zoals nooit tevoren: je komt op plaatsen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden, je mag de Dijle doorwaden en je kan het park zien vanuit de bomen!

4.  Geen schuldgevoelens over dat pintje aan de eindstreep

Leuven zou Leuven niet zijn zonder haar blond gerstenat. AB Inbev voorziet ons dan ook van lekkere glazen boterhammekes aan de eindstreep. The best part? Je hoeft je niet eens schuldig te voelen, want al die calorietjes heb je er net dubbel en dik afgelopen!

 

5.  Daag je vrienden uit met de tijdsmeting

Goed nieuws voor de haantjes de voortjes onder ons: we voorzien ook een tijdsmeting! Daag dus je broer/zus, lief, BFF of frenemy uit om om ter snelste het parcours af te lopen. De tijdsmetingen verschijnen achteraf op de site (lekker anoniem op deelnemingsnummer). Do you have what it takes?

6.  Say cheese!

Onze fotografen en cameramannen staan deze dag helemaal paraat. Zet dus jouw mooiste glimlach op, want wij zorgen ervoor dat je kan bewijzen dat je wel degelijk de survivalrun hebt uitgelopen. Nog niet overtuigd? Kijk dan zeker eens naar de aftermovies van de afgelopen jaren!

7.  Onze vrijwilligers doen alles voor jouw veiligheid

Het is niet omdat de survival georganiseerd wordt door tientallen vrijwilligers, dat het event onprofessioneel is! LOKO Sport, bekend om de 24 urenloop, en Apolloon, sportkring in hart en nieren, zwoegen dag en nacht om jullie de leukste én veiligste survivalrun te voorzien. Alle obstakels zijn op voorhand gekeurd door een professionele dienst en bij moeilijkere obstakels staat er telkens een vrijwilliger klaar. Voel je je niet helemaal zeker bij een obstakel? Dan loop je toch gewoon naar de volgende!

 

Ben je nu helemaal overtuigd? Haast je dan naar de website van The Survival of the Student!