Els De Schepper is terug! En hoe! Na een jaar cabaretstilte brengt ze nu niks dan de waarheid in haar nieuwe zaalshow Red Mij! Met de perfecte balans tussen emotie, publieksinteractie en ambiance bewijst ze haar faam als leading lady van de Vlaamse humor. Bovendien kan je dankzij LOKO Cultuur met uitzonderlijke studentenkorting de show van deze monumentale vrouw bijwonen. Slechts 5 (!) in plaats van 30 euro, dat is een mooie deal!

Met superkorting naar Els De Schepper


© foto: Joost Joossen
 

Genialiteit op een podium

Els De Schepper is terug! En hoe! Het best gekend is ze echter om haar krachtige en succesvolle onewomanshows. Het lijkt soms alsof het woord voor haar werd uitgevonden. Zo lokte de tournee Supervrouw! meer dan 80.000 bezoekers naar het theater en bracht ze in totaal al 5 volle Lotto Arena’s aan het lachen.

Na een jaar cabaretstilte brengt ze nu niks dan de waarheid in haar nieuwe zaalshow. In Red Mij! roept Els het publiek op om haar – hoe kan het ook anders – te redden. Van de overload aan rommel in elke gemiddelde handtas en alle bagage die je in je leven verzamelt. Van de steeds sneller voorbijrazende tijd. En soms misschien een heel klein beetje van zichzelf. Op haar beurt brengt ze echter redding voor haar toeschouwers door ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Met de perfecte balans tussen emotie, publieksinteractie en echte ambiance bewijst ze weer maar eens waaraan ze haar naam als leading lady van de Vlaamse humor verdiende.

Superkorting

Bovendien kan je dankzij LOKO met uitzonderlijke studentenkorting de show van deze monumentale vrouw bijwonen. Voor slechts €5 (!) in plaats van €30 euro kan je op woensdag 29 november vanaf 19:30 uur genieten van deze geniale roodharige furie in de Stadsschouwburg van Leuven.

OPGELET! Om van deze korting te genieten, moet je je voorafgaand registreren. Je kan dat doen via dit formulier. Wij zorgen ervoor dat je tickets op je liggen te wachten aan de inkom

Samengevat

wo 29/11/2017 - 19:30 deuren, start zaalshow 20:00 uur

Cabaret/Humor

Gastvoorstelling

30CC/Schouwburg