Dan schiet LOKO je toch gewoon te hulp! Eet je liefst iets speciaals? Of hou je het liever bij goedkoop? Ben je op zoek naar een snelle hap, of eet je toch liever een goede warme maaltijd? Onze reporter ter plaatse ging voor jullie op onderzoek!

Wat als… je niet weet wat eten op de 24 urenloop?


 

Pasta’s in alle soorten, maten en smaken

Industria, Wina, Run For Specials, Existenz,… Aan de klassieke pasta’s is er geen gebrek! Geen enkele pasta is gelukkig hetzelfde. Vooral de pasta van Run For Specials was een waar succes toen onze reporter ter plaatse was! Maar ook de Pasta Pesto van Industria kon onze harten veroveren!

Zoetigheden

“Wie zoet is krijgt lekkers…” Voor zoetebekken is de 24 urenloop the place to be! The Underdogs bieden vandaag lekkere Nutella-muffins aan. En bij Existenz vind je gevulde wafels op een stokje! *kuch-hipster-kuch* Aan pannenkoeken is er ook geen gebrek, onder andere bij 3omphe kan je 2 pannenkoeken kopen voor €0,50. Onze voorkeur? De zelfgemaakte worstenbroodjes van Psychologische kring!

De Bicky-oorlog!

Wina biedt dit jaar wederom bicky’s aan voor €0,80 en dat zie je aan de gigantische rij voor hun standje. Maar Politika laat zich niet kennen. Zij gaan een stapje verder en bieden buiten de gewone versie aan €1 ook nog special bicky’s aan voor €1,50 met extra kaas en spek. En de reporters hebben het getest en ontdekt: Politika heeft echt wel meer saus op hun bicky’s! Is dat die €0,20 extra waard?

Exotischere oorden 

In deze categorie vind je de persoonlijke favorieten van onze reporter terug! Bij Medica eet je de lekkerste chili sin/con carne. VRG en Crimen bieden een krokante pizza aan. En bij UCLL-OKeR hebben we zelfs gebakken bananen geproefd en goedgekeurd! Pedal serveert overheerlijke en supergezonde Russische dumplings aan spotprijzen. Maar de echte opvaller in deze categorie is het eetstandje van Ekonomika met Tzatziki, souvlaki en Griekse yoghurt. Je waant je instant in Zuiderse sferen!

De snelle hap: croques en hot dogs

Dit jaar zijn croques en hot dogs hét gerecht van de 24 urenloop. Origineel? Niet echt, maar wel ideaal als tussendoortje na een paar stevige rondjes. Onder andere te vinden bij 3Omphe, Tripel Hop, Atmosphere, Run For Specials,…

Mmmmm, soep

Hoewel dit een van de warmere edities is van de 24 urenloop, kan soep er wel altijd bij. Run for Specials hebben duidelijk het herfstgevoel te pakken en bieden pompoensoep aan. Existenz werkt liever met paprika’s en room. Slurpen maar!

En nog iets om de dorst te lessen

Bij Apolloon hebben we de beste chocomelk geproefd. Bij Tripel Hop en 3omphe was glühwein een schot in de roos. En bij VRG waren we fan van de gratis koffie bij de koffiekoek. Konden we zeker gebruiken na zo’n spannende nacht!