Infrastructuur

Zaal

De zaal is 140 vierkante meter groot.

Er zijn drie horecafrigo's beschikbaar, goed voor 88 grote flessen en 288 kleine flesjes. De frigo's zijn volledig gevuld aan het begin van de fuif, wanneer u echter een lege frigo nodig hebt voor andere doeleinden is dit ook mogelijk. In dat geval graag een berichtje via mail op voorhand.

Er zijn drie tapkranen voor Stella geïnstalleerd in de toog beneden. 

De vestiaire

De vestiaire op de eerste verdieping kan indien gewenst worden uitgebaat door de huurders. Verloren voorwerpen worden bewaard in de zaal en kunnen steeds worden opgehaald tijdens volgende fuiven tussen 21u30-22u. Men kan de kalender checken om na te gaan welke avonden de zaal toegankelijk is.

Klank

CD-speler
2x Pioneer CDJ-2000

Mengpaneel Pioneer DJM-800
Kan ook worden aangesloten op mp3/laptop

Technics sl-1200mk
AD Soundsystem (Nieuwe installatie sinds september 2013)

Het gebruik van de dj-installatie is gratis voor huurders. Eigen versterkende apparatuur meebrengen is ten strengste verboden.

Overlast engagement

  • De huurder is ertoe gehouden zich in regel te stellen met alle reglementering op het organiseren van zijn activiteit, het politiereglement van de stad Leuven enz.
  • De huurder engageert zich ertoe de toepassing van de Wet Schauvlieghe (01-01-2013) aangaande de geluidsnormen in de horeca te Leuven na te leven. In het bijzonder de geldende geluidsnorm voor fuifzaal Albatros vastgelegd door stad Leuven op een maximum van 92dB(Laeq, 15 minuten).
  • Alle kosten ten gevolge van inbreuken hiervan zijn ten laste van de huurder.
  • De huurders ondertekenen voor aanvang van de huurtermijn een overeenkomt aangaande de verantwoordelijkheid voor overlast.

 

Menu

Binnenkort

Meer tonen