Niet-student

NIET-STUDENT

Ben je een niet-student georiënteerde persoon of organisatie en zou je graag een evenement (feestje, drink, galabal, etc.) tegen een betaalbare prijs in het hartje van centrum Leuven willen organiseren? Dan zit je bij fuifzaal Albatros aan het juiste adres!

 

WERKING 

De werking van de zaal kan kort als volgt omschreven worden. De Albatros voorziet enkel de lege zaal, de licht- en geluidsinstallatie en de dranken.

De invulling van de zaalwerking is voor de huurder zelf. Zo voorzien wij geen mensen die de toog bedienen, voorzien wij geen DJ, voorzien wij geen mensen aan de inkom en voorzien wij geen mensen die de opkuis doen. Dit wordt allemaal voorzien door de huurder. Je hebt dus minstens een 6-tal mensen nodig om je evenement draaiende te hebben. 

Op het evenement zal evenwel een zaalverantwoordelijke van de Albatros aanwezig zijn die samen met jou de avond in goede banen leidt.

 

PRIJS

De Albatros huur je van maandag tot en met donderdag aan 365 euro voor een avond.

Vrijdag, zaterdag en zondag geldt een weekendkorting van 105 euro en huur je de zaal aan 260 euro. 

 

AANVANGSUUR

Je huurt de zaal standaard van 21u30 tot 05u00. Indien gewenst kan je de zaal voor de bijkomende prijs van 30 euro een extra uur langer huren, tot 06u00.

De deuren openen dus omstreeks 21u30 en de muziek mag draaien tot 05u00 (eventueel 06u00). Het opkuisen van de zaal start vanaf 05u00 (of 06u00).

Indien je graag vroeger dan 21u30 de zaal zou inwillen om de zaal in te kleden, enkele voorbereidingen te treffen, etc. stuur je ten laatste een week voorafgaand aan je evenement een mail naar albatros@loko.be met daarin de vraag tot het vroeger openen van de zaal. De beheerder van de zaal zal vervolgens een regeling met je treffen om zo goed als mogelijk aan je vraag tegemoet te komen. 

 

EIGEN DRANK

Indien je eigen drank (= dranken die de Albatros niet aanbiedt. Welke dranken wij wel aanbieden vind je onder de rubriek 'dranken') wenst mee te brengen en te schenken wordt hierop stopselgeld betaald.

Voor eigen drank die je de hele avond wenst te schenken wordt 300 euro stopselgeld betaald.

Voor eigen drank die je enkel als aperetiefje bij het begin van de avond, bij het binnenkomen van de mensen, wenst te schenken wordt euro per geopende fles (0,75L) betaald.

  

INFO

Indien je verdere informatie wenst met betrekking tot de Albatros of de zaal eens zou willen bezichtigen, kan je steeds een mailtje sturen naar albatros@loko.be of telefonisch contact opnemen met de beheerder (Yannick Jacobs - 04 95 76 99 58). Hij zal je graag verder helpen!

 

 

Menu

Binnenkort

Meer tonen